Comencem les festes de la Patrona!

Avui és un dia molt esperat per tots els pollencins, i a AFAMA ens encanta la festa! Així que, com cada any, hem fet la nostra particular baixada de bandera. Moltes gràcies a la banda de cornetes que ha vingut a ambientar-nos i fer-nos sentir…

Entrega medalles Olimpíades

Aquests dies hem fet l'entrega de medalles de les Olimpíades que celebrarem durant el mes de Juny. Estem tots molt contents!      

Olimpíades 2019

Entre ahir i avui hem fet les Olimpíades 2019. Després de l'èxit de l'any passat, hem volgut repetir i ens hem tornat a ajuntar els usuaris del centre amb els de la Residència de Santo Domingo per passar una bona estona  tots junts. Aquestes…

Taller ONIT

ONIT va venir a fer un taller al centre. Vàrem pintar i fer dibuixos amb collage. Moltes  gràcies, ens va encantar!  

Panades i crespells

A AFAMA ja hem fet panades i crespells. Han sortit boníssims!     

Medalles cursa Correm per elles

PRODIS i AFAMA hem col·laborat conjuntament per dur a terme l'elaboració de les medalles per la cursa Correm per elles, que es durà a terme demà, 13/04 a Pollença. Ahir vam fer l'entrega d'aquestes als organitzadors. Esperem que la cursa…

Voluntaris La Caixa

Avui han vingut un grup de voluntaris de La Caixa a passar la tarda amb nosaltres. Hem aprofitat per fer un taller de pasqua tots junts. Moltes gràcies per aquesta tarda tan agradable!   

Projecció del reportatge “Vivències”

Avui hem assistit a la projecció del reportatge "Vivències" de Nila Oliver a la residència de Santo Domingo amb motiu de les Jornades de Portes Obertes que han organitzat. Després hem gaudit d'un col·loqui i un piscolabis.

Visita del CEIP Miquel Capllonch

Els nens de 5è i 6è de primària del CEIP Miquel Capllonch ens han vingut a fer una visita al centre. Hem fet moltes activitats junts i ens han explicat moltes coses. Ha estat genial!

Visita a l’exposició “dona silenciada”

Avui hem fet una petita sortida fins al CEIP Costa i Llobera, on els seus alumnes ens han convidat a l'exposició del seu projecte "dones silenciades". Moltes gràcies per l'experiència compartida!