Concert de Nadal

Ahir el Cor d'AFAMA i l'Escola de Música de Pollença, varen fer un concert de Nadal al centre. Després férem tots junts una xocolatada!

Música en directe!

Ahir va venir en Jaume a fer-nos cantar, ballar, jugar i riure. Moltes gràcies, ens ho passarem molt bé!

Matances

Avui hem fet matances al centre d'AFAMA. Sobrassada, llongonissa, botifarrons, paté...   

Santa Cecília

Aquest dimecres els nens i nenes de l'Escola de Música de Pollença varen anar a la Residència de Santo Domingo a celebrar Santa Cecília.

Hotel Sol Calas de Mallorca

Un any més, hem anat a passar dos dies i una nit a l'Hotel Sol Calas de Mallorca. Com sempre, hem gaudit molt de l'experiència. A continuacio deixem un recull de les fotografies fetes en aquesta sortida.

Acreditació I Congrés Alzheimer i Mindfulness

Informem a tots els participants del I Congrés d'Alzheimer i Mindfulness, que es va celebrar el 21, 22 i 23 de setembre, hem obtingut l'acreditació per part de la Comissió de Formació Continuada de les Illes Balears. Per aquesta formació…

Bunyols pel dia de les verges

Avui hem celebrat, al centre d'AFAMA, el dia de les verges. Com és tradició, hem fet i menjat bunyols. Han estat boníssims. Moltes gràcies a tots els que heu vingut a fer-ho possible.

AFAMA participa en les VI Jornades Socials de Pollença

Del 9 al 14 d'octubre s'han celebrat les VI Jornades Socials de Pollença. El  14 d'octubre, AFAMA hi va participar i organitzar una gimcana pels més petits pels voltants del Claustre del Convent de Pollença.  

Concert Coro AFAMA

Ahir vàrem gaudir del fabulós concert que va fer el Coro d'AFAMA al centre. Ho vàrem disfrutar molt, ja que vam tenir el millor públic possible, les famílies. Després del concert vàrem fer un petit refresc i vàrem passar una estona tots…

Dinar Commemoratiu “Dia Mundial de l’Alzheimer” al Claustre del Convent

Aquest diumenge 30 de setembre, vàrem fer el dinar commemoratiu del "Dia Mundial de l'Alzheimer" al Claustre del Convent. Moltes gràcies a tots els que vàreu col·laborar i participar.