POLÍTICA DE PRIVACITAT

Protecció de Dades de Caràcter Personal

A través d’aquest avís legal, l’Empresa informa als usuaris del lloc web sobre la seva política de privacitat i protecció de dades de caràcter personal.

L’empresa garanteix la confidencialitat de les dades personals facilitades i s’incorporarà als sistemes de tractament, el responsable dels quals és l’empresa. Així mateix, es compromet a complir amb les obligacions establertes en el Reglament General de Protecció de Dades 2016/679 i la Llei Orgànica 3/2018, de Protecció de Dades i Garantia dels Drets Digitals, adoptant així les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, mal ús, alteració i accés no autoritzat, tenint en compte l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades i els riscos als quals estan exposats.

Secció de contacte

Responsable del tractament

El responsable és ASSOCIACIÓ DE FAMILIARS I AMICS DE MALALTS D’ALZHEIMER DE POLLENÇA (AFAMA)

Amb domicili social Carrer Santo Domingo S/N, 07460, Pollença, Illes Balears.

Finalitat del tractament

La informació que ens facilitin les persones interessades serà tractada amb la finalitat de respondre a la sol·licitud d’informació sol·licitada, així com proporcionar als interessats ofertes de productes i serveis d’interès, si han donat el seu consentiment.

Retenció de dades

Les dades personals recollides es conservaran sempre que hi hagi un interès mutu per fer-ho. L’interessat pot sol·licitar la seva supressió.

Legitimació del tractament

La base legal per al tractament de les seves dades és la sol·licitud de consentiment dels interessats.

Els camps marcats són obligatoris, si no s’emplenen, el formulari no s’enviarà.

Destinataris de l’assignació

No hi ha assignacions de dades planificades.

Destinataris de transferències internacionals

No es proporciona cap transferència internacional a tercers països.

Drets dels grups d’interès

La normativa vigent en matèria de protecció de dades us cobreix en diversos drets en relació amb l’ús que donem a les vostres dades. Tots i cadascun dels seus drets són unipersonals i intransferibles, és a dir, només poden ser realitzats per l’interessat, subjectes a verificació de la seva identitat.

Els interessats podran exercir els següents drets:

  1. Accés a dades personals relatives a vostè;
  2. Rectificació de les seves dades personals per a la seva actualització;
  3. Supressió, quan entre altres motius, les dades ja no són necessàries per a les finalitats que es van recollir.
  4. Limitant el tractament de les seves dades, en determinades circumstàncies, en aquest cas, el responsable del tractament només conservarà les dades per a l’exercici o defensa de reclamacions.
  5. A diferència del tractament de les seves dades, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, en aquest cas, el responsable del tractament només conservarà les dades personals per a l’exercici o defensa de reclamacions.
  6. Portabilitat de les seves dades personals, quan estigui automatitzat.
  7. L’interessat té dret a retirar el consentiment en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.
  8. L’interessat podrà presentar una reclamació davant l’Autoritat competent de Control de Protecció de Dades, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets, i com contactar amb el responsable del tractament.

Per fer-ho, haurà d’anar mitjançant sol·licitud escrita i signada, acompanyada d’una fotocòpia del DNI/Passaport, al domicili social informada en l’apartat Responsable del tractament.