Com ja sabeu a AFAMA ja hem tornat a començar amb la nova normalitat i, tot i haver de mantenir les distancies i l’ús de mascaretes, estem encantats de poder estar junts de nou!

Continuem amb els nostres tallers i avui ens fa il·lusió anunciar que, en el nostre taller de costura, hem pres la iniciativa de cosir bossetes de tela per poder guardar amb seguretat les mascaretes, una nova companya que donada la situació actual provocada pel COVID-19, sembla que de moment passarà a formar part de les nostres vides.

Com ja sabeu, per higiene, no és recomanable guardar les mascaretes dins bosses de plàstic, ni tampoc directament dins la bossa de mà amb altres objectes com les claus o la cartera. Per tant, tenim la solució perfecte! Les nostres bossetes estan fetes amb tela de cotó perquè siguin transpirables i reutilitzables, a més del “plus” d’estar fetes pels nostres estimats usuaris.

Ja podeu comprar la vostra bosseta solidària a AFAMA per 5€! Recordeu que a part de la seva gran utilitat, els diners que pagareu per adquirir la bosseta seran un donatiu directe per AFAMA.

Gràcies per col·laborar!